• formwork
  • pipe galvanized
  • peraga
  • steel pipe

Ranpu Metal iku sawijining perusahaan bahan bangunan lengkap melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan kabeh jinis scaffolding, kayata formwork baja, shoring peraga, pigura scaffolding etc. Ing sawetoro wektu, kita bisa nyalurake macem-macem pipo baja, kuwi minangka tabung scaffolding, pipe galvanized etc.


Tampilan Online Chat!