Babagan awake dhewe

Ranpu Metal iku sawijining perusahaan bahan bangunan lengkap melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan kabeh jinis scaffolding, kayata formwork baja, shoring peraga, pigura scaffolding etc. Ing sawetoro wektu, kita bisa nyalurake macem-macem pipo baja, kuwi minangka tabung scaffolding, pipe galvanized etc.

Utamané, ing 2016, teknologi welding kita iki disetujoni dening certificate AWS. Kita bisa sumber layanan OEM miturut gambar Panjenengan. tim produksi bisa desain formwork lan menehi sawetara saran bab proyèk Panjenengan.

Quality lan safety di bangun mangsa kita yakin, saiki produk kita wis digunakake didol kanggo luwih saka 30 negara ing Eropa, Amerika, Asia, Australia lan Afrika.

Bisa karo kita, sampeyan bakal nemu layanan siji-mandeg banget ing saindhenging kabèh fase projects, saka penganggaran kanggo completion. We ngewangi sampeyan karo planning technical optimal, supaya ngeteraké, ing situs supervising, malah luwih saka iki.

Kita ora bakal mesthekake bathi ekonomi ing beyo saka kualitas!

Adhedhasar pengalaman kita ing kita pasar, departemen kaca kita, Ranpu (Tianjin) International Trade Co., Ltd. bisa nyalurake sawetara produk sing cocog, kuwi minangka price, Steel Sheet, C baja etc.

Ranpu berjuang dadi bahan konstruksi lengkap fasilitator global karo daya saing kelas kapisan lan pengaruh, kanggo nggawe efisien, donya aman, ngucapke matur nuwun karo kabeh konstruktorkang ing industri.

2 (2)

2 (2)

2 (2)



Tampilan Online Chat!