• кофражни
  • поцинкована цевка
  • реквизитите
  • челични цевки

Ranpu Метал е сеопфатен производителот градежен материјал ангажирани во истражување, развој, производство, продажба и сервис на сите видови на скеле, како што се челични кофражни, зајакнување со подпори реквизити, скеле рамка итн Во меѓувреме, можеме да снабдување разни челични цевки, како како скеле цевка, поцинкована цевка итн


WhatsApp Онлајн Chat!