Seamless Steel Pipe manufacturers and suppliers | Ranpu

Бесшевни челични цевки

Краток опис:


 • Точка: челик Оплати
 • Материјал: Q235; Q345
 • Површина: Сликарство
 • Сертификат: AWS сертификат
 • детали за производот

  Тагови производ

   

  Спецификации на  Бесшевни челични цевки

  ---------------------------------

  Пакување: Акт во пакет, Сликарство или ПВЦ пакување итн

  Должина: 5850mm Подолу за 20 'сад, 5850mm Над 40 "општ лекар или HQ

  Главни извозни Површина: Азија, Океанија, Блискиот Исток и Африка и др.

  Export Normal Size of Бесшевни челични цевки
  DN

  одредници

  OD

  ММ

  SCH30

  ММ

  SCH40

  ММ

  SCH60

  ММ

  SCH80

  ММ

  извоз должина

  M

  Радом должина

  M

  15 21,3   2.77   3.73 околу 6,5 милиони за 7.0m
  20 26,7   2.87   3.91 околу 6,5 милиони за 7.0m
  25 33,4   3.38   4.55 околу 6,5 милиони за 7.0m
  32 42,2   3.56   4.85 околу 6,5 милиони за 7.0m
  40 48,3   3.68   5.08 околу 6,5 милиони за 7.0m
  50 60,3   3.91   5.54 за 8.0m за 7.0m
  65 73   5.16   7.01 за 8.0m за 8.0m
  80 88,9   5.49   7.62 за 9.0m за 8.0m
  90 101.6   5.74   8.08 за 9.0m за 8.0m
  100 114.3   6.02   8.56 за 9.0m за 8.0m
  125 141,3   6.55   9.52 за 9.0m за 10.0m
  150 168.3   7.11   10.97 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  200 219,1 7.04 8.18 10.31 12,7 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  250 273 7.8 9.27 12,7 15.09 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  300 323,8 8.38 10.31 14.27 17,48 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  350 355,6 9.52 11.13 15.09 19.05 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  400 406,4 9.52 12,7 16,66 21.44 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  450 457 11.13 14.27 19.05 23,83 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  500 508 12,7 15.09 20,62 26,19 за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  600 610 14.27 17,48 24,61 30,96 околу 7,5 милиони за 7.0m
  650 660         околу 7,5 милиони за 7.0m

   

  Извоз Специјален Големина на Бесшевни челични цевки
  OD

  ММ

  WT

  ММ

  извоз должина

  M

  Радом должина

  M

  25 2-7 околу 6,5 милиони за 7.0m
  32 3-8 околу 6,5 милиони за 7.0m
  38 3-10 околу 6,5 милиони за 7.0m
  45 3,5-12 за 8.0m за 7.0m
  51 3,5-12 за 8.0m за 7.0m
  57 3,5-12 за 8.0m за 7.0m
  63 3.5-14 за 8.0m за 8.0m
  71 4-14 за 9.0m за 8.0m
  83 5-16 за 9.0m за 8.0m
  94 6-18 за 9.0m за 8.0m
  102 6-26 или повеќе за 9.0m за 8.0m
  108 6-28 или повеќе за 9.0m за 8.0m
  121 6-30 или повеќе за 9.0m за 10.0m
  127 6-30 или повеќе за 9.0m за 10.0m
  133 6-30 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  146 6-30 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  152 6-30 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  159 6-30 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  180 6-34 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  194 7-36 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  203 7-38 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  245 7-40 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  299 8-48 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  351 8-50 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  377 9-50 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  426 9,5-50 или повеќе за 10.5-12.2m за 10.0-12.2m
  530 8-30 или повеќе околу 7,5 милиони за 7.0m
  558 8-30 или повеќе околу 7,5 милиони за 7.0m
  630 8-30 или повеќе околу 7,5 милиони за 7.0m
  660 8-30 или повеќе околу 6,5 милиони за 7.0m
  711 9-30 или повеќе околу 6,5 милиони околу 6,5 милиони
  762 9-30 или повеќе околу 6,5 милиони околу 6,5 милиони
  812 9-30 или повеќе околу 6,5 милиони околу 6,5 милиони
  863 9-30 или повеќе околу 6,5 милиони околу 6,5 милиони

   


 • Претходно:
 • Следно:

 • 
  WhatsApp Онлајн Chat!