• kallep
  • tub i galvanizuar
  • props
  • tub çeliku

Ranpu Metal është një prodhues të plotë materiale ndërtimi angazhuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbim të gjitha llojet e skela, të tilla si kallep çeliku, props shoring, kornizë skela etj Në ndërkohë, ne mund të furnizimit të ndryshme tubo çeliku, të tilla si tub skela, tub i galvanizuar etj


WhatsApp Online Chat!