• formwork
  • pipe galvanized
  • prop
  • pipe baja

Ranpu Metal mangrupakeun produsén bahan wangunan komprehensif kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina sagala jinis Parancah, kayaning formwork baja, shoring prop, pigura Parancah jeung sajabana Samentara éta, urang tiasa nyadiakeun rupa pipa baja, sapertos sakumaha tube Parancah, pipe galvanized jsb


WhatsApp Online Chat!