Tentang Kami

Ranpu Metal mangrupakeun produsén bahan wangunan komprehensif kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina sagala jinis Parancah, kayaning formwork baja, shoring prop, pigura Parancah jeung sajabana Samentara éta, urang tiasa nyadiakeun rupa pipa baja, sapertos sakumaha tube Parancah, pipe galvanized jsb

Utamana, dina 2016, téhnologi las kami ieu disatujuan ku sertipikat AWS. Bisa nyadiakeun layanan OEM nurutkeun gambar Anjeun. Tim produksi urang tiasa ngararancang formwork sareng masihan sababaraha saran ngeunaan proyék Anjeun.

Kualitas jeung kaamanan ngawangun mangsa nu bakal datang téh kapercayaan kami, ayeuna produk urang geus loba dijual ka leuwih ti 30 nagara di Éropa, Amérika, Asia, Australia sarta Afrika.

Dianggo sareng urang, anjeun bakal ngalaman jasa hiji-eureun unggulan sakuliah sakabeh fase proyék anjeun, ti budgeting ka parantosan. Urang mantuan Anjeun sareng tata teknis optimal, mesen delivering, dina situs supervising, komo leuwih ti ieu.

Simkuring moal mastikeun kauntungan ékonomi di expense sahiji kualitas!

Dumasar pangalaman urang di pasar urang, jabatan ékspor urang, Ranpu (Tianjin) Internasional Trade Co., Ltd. bisa nyadiakeun sabagian produk relevan, kayaning Steel coil, Steel lambaran, C baja jeung sajabana

Ranpu strives jadi bahan konstruksi komprehensif fasilitator global kalawan saing kelas munggaran tur pangaruh, sangkan hiji efisien, dunya aman, bersyukur ku sadayana konstruktor di industri ieu.

2 (2)

2 (2)

2 (2)



WhatsApp Online Chat!